Security is zoveel meer dan alleen een ouderwets antivirus programma. MFA (Multi Factor Authenticatie), Backups (Online en Offline), Password management, EDR (Endpoint Detection and Response) en Asset management zijn de basis voor een veilige omgeving.

Elke laag van uw ICT omgeving vraagt om een specifieke benadering. Voorkom dat één zwakke schakel in uw ICT omgeving ervoor zorgt dat u en uw mensen niet meer kunnen werken.

EDR

Antivirus-software beschermt niet of nauwelijks tegen ransomware en hacks.

De schade die vooral ransomware veroorzaakt is gigantisch, vooral in kosten en in potentieel definitief dataverlies. In de media komen bijna dagelijks berichten over hacks, dataverlies en beveiligingsproblemen voorbij.

Universiteiten, overheidsinstellingen, grote bedrijven. Ook de kleinere organisaties komen steeds vaker ‘aan de beurt’.

Met alleen antivirus software is het niet de vraag of u hiertegen beschermd bent, het is eerder de vraag wanneer u slachtoffer wordt.

Cigma heeft daarom besloten om al haar zakelijke klanten over te zetten op EDR-software. EDR staat voor Endpoint Detection and Response. EDR vervangt de antivirus-software en biedt betere bescherming tegen o.a. ransomeware, hacking en ouderwetse virussen.

Wist u dat:

• Er dagelijks 300.000 nieuwe Malware virussen bij komen?
• 43% van alle Cyber-attacks gericht zijn op het MKB/KMO-segment?
• 82% van alle Cyber-attacks niet werd ontdekt door traditionele antivirus?
• Het is niet een kwestie van óf het gaat gebeuren, het is een kwestie van wanneer.